Goon on palannut!

Goon 20 vuotta jotaa omituista rytmimusiikkii

Goonin perustamisesta on tänä vuonna kulunut 20 vuotta. On syytä juhlia!

Vuonna 2001 perustettu bändi on ollut telakalla vuodesta 2015, mutta musiikin tekeminen ei ole unohtunut. Kaikessa rauhassa olemme viime vuosina kypsytelleet uutta musiikkia. Ensi viikolla orkesterimme suuntaa studioon nauhoittamaan viidettä pitkäsoittoalbumia.

Koska Goonin musiikissa on aina ollut kyse hyvistä energisistä ja voimaannuttavista keikoista, toivomme että pääsemme piakkoin juhlimaan yhteistä taivaltamme keikkojen merkeissä.

Koska keikat ovat tällä hetkellä mahdoton ajatus, niin odotellessamme toteutamme juhlavuotta etänä erilaisin haastatteluin, tunnelmapaloina menneiltä vuosilta ja uutta musiikkia julkaisemalla. Lopulta toivottavasti tapaamalla toisemme hikisillä keikoilla.

Jos keikkailu näyttää epätodennäköiseltä vielä loppuvuodestakin niin järjestämme levynjulkaisukeikan etätapahtumana.

Pysykäähän kuulolla. Juhlavuoden menoa voitte seurata täällä goon.fi -kotisivuilla, Youtubessa ja Instagram ja Facebook -kanavillamme.

Potkaistaan juhlavuosi käyntiin tämän ”takaumatorjantai”-videon parissa. Nämä tunnelmapalat ovat vuodelta 2007. Tuolloin ilmestyi Goonin ensimmäinen pitkäsoitto Kaikki kunnossa ja bändi teki paljon keikkoja pitkin Suomea, Venäjää ja Baltian maita.

Goon: Takaumatorjantai – Jakso 1 – Vuosi 2007

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *