Takaumatorjantai: Vuosi 2010 (Jakso 3)

Goonin menoa ja meininkiä vuodelta 2010

Vuosi 2010 oli Goonille kovaa paahtoa. Vuosi sisälsi paljon keikkoja, kolmannen pitkäsoiton äänitykset ja julkaisun sekä kuvien perusteella myös kohtalaisen paljon juhlimista.

Asa on ollut Goonilaisten suosikki pitkään ja soinut usein keikkareissuilla niin bussissa kuin jatkoillakin. Tämän vuoden ehdoton kohokohta oli kun Asamasa kävi vierailemassa levyn äänityssessioissa ja vetäisi rimssut Kuka välittäisi -biisin C-osaan.

Videolla vilahtaa myös jo edesmennyt Goonin kummisetä Jocke Lybeck. Jocke piti aina super hyvää huolta bändistä kun olimme esiintymässä hänen ravintolassaan. Eikä Jocke koskaan missannut yksiäkään etkoja, bileitä, keikkoja tai jatkoja. Ja taisi olla aina viimeinen silmät auki jatkoilla. Rauha hänen muistolleen!

Videon kapple on Kuka välittäisi pitkäsoitolta Goon vuodelta 2010.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *