Goon studiossa: Levy on melkein nauhoitettu + kaiken ei tarvitse aina olla niin vakavaa (Jakso 9)

Goonin viidennen pitkäsoiton äänitykset alkavat olla hyvin lähellä maalia.

Tämän jälkeen jäljellä on enää taustalauluja sekä yksi vieraileva tähti. Nauhalla on kokonainen pitkäsoitollinen täysin uutta Goonin musaa ja levyn miksaukset on jo aloitettu.

Studiotyön ei tarvitse aina olla niin vakavaa ja varsinkin tämän Korona-ajan keskellä, kun normaali sosiaalinen kanssakäyminen ei ole ollut mahdollista, on ollut upeaa tehdä juttuja yhdessä meidän bändikuplassa. Kun ei ole ollut oma vuoro soittaa niin ollaan keksitty kaikkea luovaa ajanvietettä.

Tässä fiilistellään bändin suosikkimusaa vuodelta 90-luvun lopusta. Bändi Millencolin ja biisi Bullion oli tosi päräyttävää kamaa kun perustettiin Goonia aikanaan. Millencolinin skatepunk johdatti meidät myös ska-musiikin pariin aikanaan, vaikkei sillä niin paljon ska:n kanssa tekemistä olekkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.