Goon juhlii 20-vuotista uraansa ja julkaisee ensimmäisen sinkun tulevalta pitkäsoitolta 24.6.2021

Goon vuonna 2021 (vasemmalta oikealle): Jussi Hartonen (kitara & laulu), Henrikki Haavisto (rummut, perkussiot & laulu), Tatu Ljokkoi (basso), Juho Jantunen (laulu & kitara), Matti Vuolahti (pasuuna), Vesa Rahkama (trumpetti) ja Lasse Kuismanen (kitara, mandoliini & laulu)

Rytmimusiikkiorkesteri Goon juhlii tänä vuonna 20-vuotista uraansa. Yhtye perustettiin vuonna 2001 Kotkaan kuuluvassa Karhulassa.

Juhlan kunniaksi bändi julkaisee loppuvuoden kuluessa pitkäsoiton, 10 musiikkivideota ja Jussi Rautaniemen ohjaaman dokumenttielokuvan. Loppuvuodesta tarkoitus on myös tehdä muutamia valikoituja keikkoja korona-tilanteen niin salliessa.

24.6. julkaistaan ensimmäinen sinkku ”Metropolit”. Biisi ilmestyy kaikkiin tunnetuimpiin suoratoisto- ja latauspalveluihin. Lisäksi samana päivänä julkaistaan kappaleen musiikkivideo Youtubessa ja bändin kotisivulla goon.fi.

Goon soittaa suomenkielistä rytmimusiikkia, joka ammentaa vaikutteita ska- ja reggae-musiikista, hip hopista, punkista, rockista ja suomalaisesta tekstivetoisesta popista. Uransa aikana Goon on tehnyt yli 200 keikkaa kotimaisilla festivaaleilla, rock-klubeilla ja tapahtumissa sekä käynyt keikkailemassa useampaan kertaan myös ulkomailla.

Bändin seitsenhenkinen kokoonpano puhaltimineen sekä hyväntuulinen helposti lähestyttävä musiikki on täyttänyt keikkapaikat ja taannut yleisölle mahtavat tanssit ilta toisensa jälkeen. Nyt muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen tätä rytmiä on taas tarjolla sekä levyllä että toivottavasti myös livenä.

Kuvassa (vasemmalta oikealle)
Eturivi: Matti Vuolahti, Henrikki Haavisto ja Lasse Kuismanen
Takarivi: Vesa Rahkama, Jussi Hartonen, Tatu Ljokkoi ja Juho Jantunen

Goon

  • – Perustettu Karhulassa 2001
  • – Soittaa suomenkielistä rytmimusiikkia
  • – Juhlii 20-vuotista taivaltaan
  • – Tehnyt lukuisia omakustanteita ja neljä pitkäsoittoa
  • – Kova live-kokoonpano jolla takana yli 200 keikkaa Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa

Haastattelupyynnöt

Juho Jantunen
045 – 6767 172

Keikkamyynti

Tatu Ljokkoi / Korkeakoski
050 – 3838 453

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *