Pillifarkut-sinkku ilmestyy 27.8.2021

Goon: Pillifarkut

Rytmimusiikkiorkesteri Goon juhlii tänä vuonna 20-vuotista uraansa. Yhtye perustettiin vuonna 2001 Kotkaan kuuluvassa Karhulassa. Juhlan kunniaksi bändi julkaisee loppuvuoden kuluessa pitkäsoiton, 10 musiikkivideota ja Jussi Rautaniemen ohjaaman dokumenttielokuvan.

27.8. julkaistaan toinen sinkku ”Pillifarkut”. Biisi ilmestyy kaikkiin tunnetuimpiin suoratoisto- ja latauspalveluihin. Lisäksi samana päivänä julkaistaan kappaleen musiikkivideo Youtubessa ja bändin kotisivulla goon.fi.

Kappale on kunnianosoitus bändin nykyisten ja edesmenneiden jäsenten sekä bändin fanien yhdessä kulkemalle taipaleelle. Elämä on kuljettanut meitä eri suuntiin ja muovannut meitä mutta musiikki yhdistää ja toivottavasti tuo kaikki yhteen keikkojen merkeissä marraskuussa!

Edellinen sinkku ”Metropolit” sai Goonin faneilta innostuneen vastaanoton ja sitä on tätä kirjoitettaessa kuunneltu Spotifyssä ja Youtubessa yhteensä lähes 6000 kertaa.

Tämän sinkkujulkistuksen yhteydessä oli alunperin tarkoitus avata lipunmyynti ja julkistaa keikkapäivämääriä marraskuulle, mutta tartuntatautitilanne pitää yhtyettä ja faneja varpaillaan. Keikat ja lipunmyynti avataan heti kun keikkapaikkojen tilannearvio sen sallii.

Goon soittaa suomenkielistä rytmimusiikkia, joka ammentaa vaikutteita ska- ja reggae-musiikista, hip hopista, punkista, rockista ja suomalaisesta tekstivetoisesta popista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *