8.10. ilmestyy kolmas sinkkulohkaisu “Maaliviiva” Goonin viidenneltä pitkäsoitolta

Goon ja Maaliviiva-sinkulla vieraileva Aina

8.10. julkaistaan kolmas sinkku ”Maaliviiva”. Biisi ilmestyy kaikkiin tunnetuimpiin suoratoisto- ja latauspalveluihin. Lisäksi samana päivänä julkaistaan kappaleen musiikkivideo Youtubessa ja bändin kotisivulla goon.fi.

Goon feat. Aina – Maaliviiva

Maaliviiva on kunnianosoitus vuosituhannen vaihteen jälkeisille emo-rock bändeille. Kappaleella vierailee lauluissa aina niin ihana Aina, joka on tullut tunnetuksi Toistuvat Yllätykset -hiphopkollektiivista. Maaliviiva-biisissä kuullaan riimittelyn sijaan todella väkevä laulusuoritus.

Kahta aiempaa levyn sinkkulohkaisua on kuunneltu Spotifyssä jo 10 000 kertaa. Seuraava sinkku ja koko pitkäsoitto ”Valtatie 7” ilmestyy 12.11. digitaalisesti sekä ensimmäisenä Goonin vinyylilevynä. Levyn ennakkomyynti alkaa piakkoin.

Julkaisuja juhlistetaan keikkojen merkeissä Helsingissä. Loppuunmyydyn Helsingin Loosen keikan rinnalle on avattu myyntiin toinen keikka perjantaina 19.11.. Lippuja myy ennakkoon Tiketti. Keikoilla näytetään tuore 60-minuuttinen dokumenttielokuva bändistä sekä todella pitkä setti uutta ja vanhaa musaa. Setti koostuu kuuntelijoiden toiveista sosiaalisessa mediassa, bändin omista suosikeista sekä valikoiduista uuden levyn biiseistä.

Jos tartuntatautitilanne sallii niin bändi vetää vielä loppuvuodesta keikan kotikylässä Karhulassa ennen jäämistään uudelleen määrittelemättömän mittaiselle tauolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *