Goon: Valtatie 7 vinyyli + paita ennakkomyynnissä

Goonin ensimmäinen vinyylilevy koskaan! Viides pitkäsoitto vinyyli LP:nä ja kierrätysmateriaaleista valmistettu t-paita kansitaiteella. Paita myynnissä vain levyn ennakkotilaajille. Ennakkotilauksia otetaan vastaan 31.10.2021 asti. Paketti toimitetaan heti kun vinyylilevyt saadaan painosta. Vinyylilevyjen suuren kysynnän takia toimittaja ei ole pystynyt vahvistamaan toimituspäivää mutta levyt toimitetaan viimeistään joulukuun aikana.

Tilaa tästä

Levyn kappalelista: 1. Samasta maasta 2. Pillifarkut 3. Metropolit 4. Kivitalo Espoossa 5. Turpasauna 6. Maaliviiva feat. Aina 7. Universumien tomua 8. Kaikki ja enemmän feat. Ylioppilaskunnan soittajat 9. Harmoniaa

Paita Koot: XS – 2XL

Suomalaisen Pure Wasten kierrätysmateriaalista valmistettu unisex t-paita.

Materiaali: 60 % kierrätetty puuvilla / 40 % kierrätetty polyester

Paita on tuotettu kokonaan kierrätetystä materiaalista. Yhden paidan tuotanto säästää noin 2700 l puhdasta vettä verrattuna ei-kierrätetystä materiaalista tehtävään paitaan. Valmistettu vastuullisesti Intiassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *