Goonin Tatun haastattelu Radio Kaakko 29.11.2021

Radio Kaakko, aidosti paikallinen radioasema
Goonin Tatu Ljokkoi Radio Kaakon haastattelussa 29.11.2021

29.11.2021 Goonin basisti Tatu Ljokkoi kävi Radio Kaakon haastattelussa uuden Valtatie 7 levyn tiimoilta. Haastattelussa kuunneltiin levyä ja juteltiin sen tekemisestä. Haastattelijana Jenni Roslakka.

Radio Kaakko on Kotkassa, Kouvolassa ja Lappeenrannassa kuuluva aito paikallinen radioasema.

Voit kuunnella Radio Kaakkoa missä ja milloin haluat. Taajuutemme ovat Kotka 97,7 MHz, Kouvola 99,0 MHz sekä Lappeenranta 90,5 MHz. Kuuntelualueemme kattaa alueen Loviisasta Vaalimaalle ja Lahden eteläpuolelta Suomenlahden saaristoon sekä nyt myös eteläisen Saimaan alueet. Voit kuunnella lähetystä myös internetin kautta joko tämän sivuston etusivulla olevalla soittimella, tai osoitteesta www.radiot.fi. Radiot.fi:stä löytyy myös kaikille puhelinalustoille ladattava appi, jonka avulla voit muun muassa kuunnella lähetystä autojen bluetoothin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *